torimmf2.jpg

Selailin Nyt-lehteä ja sain aikaiseksi lukea jutun Toolista. Olen bändistä vain kuullut, heidän musiikistaan en niinkään.(tai pari biisiä heiltä on, mutta autuaasti unhoitetut ne.Toista bändiä jossa Maynard on ollut, Perfect Circleä, omistan levyllisen mutta se ei oikein iske, liian pintaa.) Nyt kiinnostuin heistä, koska keulakuva Maynard James Keenanin mielipiteet olivat jotenkin niin ihku-daa. (anteeksi ihkuttelu.) Ensinnäkin: hän tyksää Björkistä. Toiseksi: tyksää Ilmestyskirja.Nytistä, jota Perdita rakastaa. Sitten, kun: hän vaikuttaa aika syvälliseltä ihmiseltä.(aika being an understatement) Ja hänellä on hyvä asenne; että haistakkee paskat jos ette ymmärrä veden päälle. (ei siis sen pahan, mitä tulee raanasta.) Eli että ei yritetä miellyttää massoja aka tyhjäpäitä vaan tehdä taidetta, mikä ei jostain perkeleen käsittämättömästä syystä enää ole tässä maailmassa itsestäänselvää. Menin nyt uteliaisuudesta etsimään musiikkia ja kuvia Maynardista, ja löysin yllä olevan. Siis laulanut biisin(My Place showssa, konsertista saadut tulot menivät RAINNille) Tori Amoksen kanssa!!!! Tori Amos tunnetaan myös ainoana jumalana jonka Perdita tunnustaa.(vaikkakin Torin viimeisin levy oli pettymys. Virheitä sattuu kun yrittää miellyttää liikaa massoja, mutta sen annan anteeksi.) Torin hyvä ystävä Maynard on täten tupla ok eli hyvis hyvä tyyppi. Toivottavasti joku satunnainen lukijakin ymmärtää hyvän päälle. :)

Mieli oli mudassa hetki sitten sen vuoksi, että tietokone pitää välillä aivan outoa riipivää ääntä jota en ole ennen koskaan kuullut sen mällyttävän. Laitoin nettiin ja emailiin muutaman tärkeän tiedoston, mutta sitten luovutin koska niitä Elämä riipuu tästä tiedostoja on aivan, aivan liikaa. Lähinnä musiikkeja ja kuvia. Omia kirjuuttaamus-huono-yritys tiedostojani "pelastin" vain pari.
Miksikö panikoudun jostain yhdestä tiny little äänestä? Siksi että kone on mennyt riekaleeksi jo kolme kertaa. Kahdella kerralla tiedostot lensivät tyhjyyteen. Jotenkin mie en enää viitsisi kokea sitä. Varsinkaan kun nyt on hemmetin paljon niitä tiedostoja joilla on oikeasti väliä. Eräs nettikaverini ottaa kuulemma lähes joka päivä varmuuskopiot tiedostoista. How's that possible? Pitäisikö minunkin? Ensinnäkin pitäisi varmaan poistaa joitain tiedostoja, tällä koneella on liikaa niitä. Aloitan pikkusiskon tiedostojen poistelusta. Hänen kansioihinsa on hautautunut n. miljoona valokuvaa hänen omasta pärstästään. Kai muutama liikenee lähteväksi. (miten niin ilkeää ja väärin? Voi, ei sentään, sehän on vain: järjestelmävalvojan oikeus. Muhaha.)

Päivän biisi:
Tool: No Quarter